Συνείδηση και Ευαισθητοποίηση

Ένα μπλογκ Έκφρασης και Συναναστροφής, Συνείδησης και Στοχασμού με στόχο την Ευαισθητοποίηση! 😉

Συνείδηση και Ευαισθητοποίηση: Συνειδητοποιώ και καταλαβαίνω τι μου συμβαίνει ή τι συμβαίνει γύρω μου. Ευαισθητοποιούμαι, δηλαδή αισθάνομαι ότι το πρόβλημα αυτό με απασχολεί και ότι πρέπει να κάνω κάτι για αυτό και Δρω, ώστε να το αντιμετωπίσω για το καλό το δικό μου, του διπλανού μου και της Κοινωνίας! Συνειδητοποιώ, Ευαισθητοποιούμαι και Δρω ως ενεργός πολίτης, ως αφυπνισμένος, ως κάποιος που δεν κοιτάει μόνο το συμφέρον του!

Published by

2 απαντήσεις στο “Συνείδηση και Ευαισθητοποίηση: Συνειδητοποιώ και καταλαβαίνω τι μου συμβαίνει ή τι συμβαίνει γύρω μου. Ευαισθητοποιούμαι, δηλαδή αισθάνομαι ότι το πρόβλημα αυτό με απασχολεί και ότι πρέπει να κάνω κάτι για αυτό και Δρω, ώστε να το αντιμετωπίσω για το καλό το δικό μου, του διπλανού μου και της Κοινωνίας! Συνειδητοποιώ, Ευαισθητοποιούμαι και Δρω ως ενεργός πολίτης, ως αφυπνισμένος, ως κάποιος που δεν κοιτάει μόνο το συμφέρον του!”

 1. Μαρία Kαραγκουνη Άβαταρ
  Μαρία Kαραγκουνη

  Αυτό που περιγράφεις,πρέπει να γίνει υποχρεωτικό ως μάθημα,από το υπουργείο παιδείας,από την πρώτη Δημοτικού . Ευχαριστούμε για τις ωραίες σκέψεις σου.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Ναι, όντως, πρέπει να μάθουν τα παιδιά να καταλαβαίνουν και να κρίνουν, ώστε να εξελιχθούν αργότερα σε ενεργούς πολίτες! Και φυσικά αυτό πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο… Ευχαριστώ για το σχόλιό σας κυρία Μαρία!!! Καλή σας ημέρα🙂!!!

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: