Συνείδηση και Ευαισθητοποίηση

Ένα μπλογκ Έκφρασης και Συναναστροφής, Συνείδησης και Στοχασμού με στόχο την Ευαισθητοποίηση! 😉

Να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή που βρίσκεται μπροστά σου! Μην αναζητάς άλλες «καλύτερες» στιγμές που διαφέρουν από αυτήν που είναι μπροστά σου, γιατί αυτή ξεχωρίζει…! Κοίτα στα μάτια τους ανθρώπους που αγαπάς ή που θες να γνωρίσεις και απόλαυσε την στιγμή μαζί τους! Μην κάθεσαι εγκλωβισμένος σε τύψεις, ενοχές και σκέψεις για κάτι άσχημο, προσπάθησε να πας να συζητήσεις και να νιώσεις καλύτερα, όπως θα νιώσουν και οι άλλοι που θα τους εμπιστευτείς τα αισθήματά σου, μην διστάσεις… Προσπάθησε να βλέπεις τον κόσμο αλλιώς και όχι πως πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά πώς έτσι είναι η ζωή και έτσι ξεχωρίζει με του κάθε είδους χαρακτηριστικά της!

Published by

4 απαντήσεις στο “Να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή που βρίσκεται μπροστά σου! Μην αναζητάς άλλες «καλύτερες» στιγμές που διαφέρουν από αυτήν που είναι μπροστά σου, γιατί αυτή ξεχωρίζει…! Κοίτα στα μάτια τους ανθρώπους που αγαπάς ή που θες να γνωρίσεις και απόλαυσε την στιγμή μαζί τους! Μην κάθεσαι εγκλωβισμένος σε τύψεις, ενοχές και σκέψεις για κάτι άσχημο, προσπάθησε να πας να συζητήσεις και να νιώσεις καλύτερα, όπως θα νιώσουν και οι άλλοι που θα τους εμπιστευτείς τα αισθήματά σου, μην διστάσεις… Προσπάθησε να βλέπεις τον κόσμο αλλιώς και όχι πως πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά πώς έτσι είναι η ζωή και έτσι ξεχωρίζει με του κάθε είδους χαρακτηριστικά της!”

 1. Ο Έσσε έλεγε: «Όσο λιγότερο πιστεύω, γενικά, στην εποχή μας, όσο περισσότερο νομίζω ότι βλέπω την ανθρωπότητα να εκφυλίζεται και να μαραίνεται, τόσο λιγότερο σκέφτομαι την επανάσταση ως φάρμακο γι’ αυτή την παρακμή και τόσο περισσότερο πιστεύω στη μαγεία της αγάπης:)
  βαδίζουμε στη ζωή λοιπόν , με το βλέμμα της αγάπης!!

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Ουάου, τι ωραίο, σε ευχαριστώ πολύ, και βέβαια με το βλέμμα της Αγάπης, εννοείται!!!

   Αρέσει σε 1 άτομο

 2. «Kοίτα στα μάτια τους ανθρώπους π’ αγαπάς»
  Τι σπουδαία κουβέντα, φίλε μου.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Όντως, πολύ σημαντική και καλό είναι να την κάνουμε πράξη στην καθημερινότητά μας!!! Καλημέρα σας!

   Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: