Συνείδηση και Ευαισθητοποίηση

Ένα μπλογκ Έκφρασης και Συναναστροφής, Συνείδησης και Στοχασμού με στόχο την Ευαισθητοποίηση! 😉

Ώρα για δράση!!!

Λέμε πολλά, υποσχόμαστε πολλά. Αλλά πράττουμε, τα πραγματοποιούμε εν δράσει; Το ερώτημα αυτό θα έπρεπε να μας βασανίζει περισσότερο, διότι όλα εξαρτόνται από τις επιλογές μας, από εμάς αν θα φτάσουμε στην γραμμή τερματισμού και ξεκινήσουμε την καινούργια διαδρομή προχωρώντας μπροστά!

Τίποτα δεν πραγματοποιείται, αν δεν προσπαθήσεις, αν δεν κοπιάσεις, αν δεν δείξεις ότι εννοείς το ότι θες και νοιάζεσαι να τα καταφέρεις!

Όπως και οι εργάτες, για να διεκδικούν τα δικαιώματά τους και την πραγματοποίηση των αιτημάτων τους, κάνουν απεργία και αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή εργατική και δεν ζητάνε με μια επιστολή από την κυβέρνηση, έτσι, ακόμα και στα πράγματα που φαίνονται ανούσια, αλλά είναι όλα τους άξια προσπάθειας, καλό είναι να αγωνιζόμαστε και όχι να περιμένουμε μόνη της την επιτυχία να έρθει!

Για αυτό, ήρθε η ώρα για δράση…! Ήρθε η ώρα ο κόσμος, ειδικά τώρα που στο ελληνικό κράτος η πολιτική βιώνει μια κρίση ισχυρή, να αναλάβει τα ηνία της ζωής και της χώρας και να προχωρήσει η Κοινωνία Μπροστά! Ήρθε η ώρα ο κόσμος να μείνει και να γίνει ακόμα πιο πολύ ενωμένος και με την σωστή Ελεύθερη Έκφραση και το Δημοκρατικό πνεύμα να μην επιτρέψει στον εγωισμό, τα προσωπικά συμφέροντα και τον φόβο να τον κυριεύσουν και να κάνουν την Πολιτεία να οπισθοδρομήσει!

Για αυτό χρειάζεται να αφυπνιστούμε και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα!!!

Published by

Μία απάντηση στο “Ώρα για δράση!!!”

  1. Έτσι ακριβώς, Ευάγγελε! Αλλάζοντας τον εαυτό μας, αλλάζει, σιγά σιγά, κα ιο κόσμος γύρω μας! Χαίρε!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: