Πώς τελικά πέρασε τόσο γρήγορα το 2022 και πώς ήρθε το 2023;

Άλλη μία χρονιά έφυγε, όπως πολλές άλλες, και άλλη μία ήρθε και την υποδεχτήκαμε, όπως αμέτρητες άλλες μας περιμένουν. Το 2022 μπορεί να έφυγε και να το αποχαιρετήσαμε, αλλά θα μείνει στην καρδιά μας, με τα καλά της και τα άσχημά της, όπως άλλες χρονιές έκαναν και άλλες θα κάνουν το ίδιο.

Μπορεί το ’20 και το ’21 να έσπασαν κάθε ρεκόρ στενάχωρων στιγμών, με καραντίνες και θανάτους λόγω πανδημίας και πολλά άλλα, όμως το ’22 ήταν αυτή η χρονιά που έσπασε το ρεκόρ της πιο μεγάλης τόλμης για μια καινούργια αρχή!

Γιατί, αυτήν την χρονιά αρχίσαμε να αποχαιρετάμε τον πια παλιό μας «φίλο», τον Κορωνοϊό, και σηκωθήκαμε από την χειμερινή μας νάρκη, όπως οι αρκούδες, από αυτόν τον εφιάλτη που παρδόξως κράτησε περισσότερο και από έναν χειμώνα και συνειδητοποιήσαμε πως πρέπει να το πάρουμε απόφαση, πρέπει να ξαναπατήσουμε πάλι στα πόδια μας!

Κι αυτό κάναμε. Και τώρα πια έχουμε φτάσει σε σημείο να προχωράμε ακόμα πιο μπροστά, να κάνουμε νέα βήματα, αποχαιρετώντας το ’22 και υποδεχόμενοι το ’23 με στόχο να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι με περισσότερα όνειρα και οράματα για ένα κόσμο καλύτερο από το σημερινό, που θα τον έχουμε φτιάξει εμείς, και όχι περιμένοντάς τον να φτιαχτεί μόνος του! Και μπορούμε να το κάνουμε αυτό πραγματικότητα… Αφού ο άνθρωπος που ομειρεύεται, ξέρει να εξελίσσεται!

Και, τέλος, ας τηρούμε κάθε καινούργια χρονιά αυτήν την εξέλιξη και ας κάνουμε το 2023 να είναι η συνέχεια μιας νέας περιπέτειας, της καινούργιας αρχής του ’22!

Να είστε όλοι καλά και καλή σας συνέχεια!!!

Ευάγγελος Μπουραζάνας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s