Οικονομική Κρίση στην Ελλάδα

Άρχισε πριν από μερικά χρόνια και ζει και βασιλεύει ακόμα ανάμεσά μας. Η Οικονομική Κρίση, όπως άλλωστε ο Κορωνοϊός, ήρθε, για να μείνει και να μας βασανίζει εμάς, τον λαό με το να μας αφαιρεί το δικαίωμα να ζούμε και να μας αναγκάζει να προσπαθούμε να επιβιώνουμε! Τη μία ατελείωτους μεγάλους φόρους, την άλλη αυξήσεις σε ρεύμα, καύσιμα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς και καμιά στήριξη, καμία αύξηση μισθών σωστή και συντάξεων, τίποτα!

Άραγε τι να σημαίνει πραγματικά «Κυβερνώ», γιατί η σημασία του ότι «υπηρετώ σωστά τον λαό και δίνω αγάπη» δεν βλέπω να υπάρχει κάπου σήμερα! Οι πολιτικοί δεν βλέπω να αγαπάνε και να νοιάζονται πραγματικά και να υπηρετούν τον Λαό τους σωστά, τον γδαίρνουν λόγω συμφέροντος και εγωισμού και απόλυτης συνείδησης της δικής τους οπτικής: «Εγώ κυβερνώ, άρα πρέπει να με ακούτε, άρα θα κάνω ό,τι θέλω και έτσι θα κάνω τη χώρα καλύτερη για σένα λαέ!». Δεν ακούνε τον λαό, δεν υπάρχει ελεύθερη έκφραση, κυνηγιούνται δημοσιογράφοι από αυτούς και τραυματίζονται μέχρι και σκοτώνονται! Δεν υπάρχει αλληλεγγύη από αυτούς στον λαό, ούτε κατανόηση… «Κυβερνάνε» σαν απόλυτοι μονάρχες!

Αυτό που χρειαζόμαστε για μια σωστή Οικονομία είναι να ρέει σωστά το χρήμα και να κερδίζουν όλοι. Δεν ξέρω πώς ακόμα, σκέφτομαι και εγώ και είμαι ειλικρινής μαζί σας!

Μπορεί και αυτά που εκφράζω να είναι λανθασμένα, αλλά απλά παρατήρησα και έκρινα, συμπαίρανα! Αν θέλετε γράψτε και εσείς την γνώμη σας για αυτό το θέμα… Καλή συνέχεια!!!

4 σκέψεις σχετικά με το “Οικονομική Κρίση στην Ελλάδα

  1. Με κερδίζει άμεσα το ενδιαφέρον και η αγωνία σου για την τύχη των λαϊκών ανθρώπων και οικογενειών, αγαπητέ φίλε. Από το 2010, είμαστε βουλιαγμένοι σε μια κρίση, που ισοπέδωσε το επίπεδο του λαϊκού εισοδήματος και παρέσυρε μαζί και τα εναπομείναντα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα. Η φτηνή εργατική δύναμη, χωρίς ίχνος προστασίας, με φτηνά ζητήματα δημόσιας προστασίας, είναι η «σημαία» κάποιας συγκεκριμένης πολιτικής και ιδεολογίας. Ας μην κρυβόμαστε. Δεν έρχεται εξ …ουρανού όλο αυτό. Είναι ταξική επίθεση στην κοινωνία. Γιατί, μέσα στην κρίση, υπάρχουν κοινωνικές ομάδες που θησαυρίζουν και η ψαλίδα ανοίγει της ανισότητας.
    Άρα, ο λαός μας, οφείλει να κατανοήσει ότι υφίσταται ένα σαφέστατα ορισμένο, ταξικά καθορισμένο, πολιτικό προσωπικό, που υπηρετεί αυτές τις επιλογές. Έχουν ονόματα, κόμματα, συγκεκριμένες αναφορές και φυσικά μηχανισμούς χειραγώγησης και προπαγάνδας.
    Καλό μήνα αγαπητέ φίλε.

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s