Καλή Πρωτομαγιά σε όλους, Καλό Μήνα και ας τιμήσουμε τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν για αυτήν την ημέρα!!! Εύχομαι με αγώνα όλα να βελτιωθούν στον εργατικό τομέα και ξανά Καλή Πρωτομαγιά Ελληνικέ λαέ και σε ολόκληρο τον Κόσμο!!! Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του, πρέπει να αγωνιζόμαστε…!

3 σκέψεις σχετικά με το “Καλή Πρωτομαγιά σε όλους, Καλό Μήνα και ας τιμήσουμε τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν για αυτήν την ημέρα!!! Εύχομαι με αγώνα όλα να βελτιωθούν στον εργατικό τομέα και ξανά Καλή Πρωτομαγιά Ελληνικέ λαέ και σε ολόκληρο τον Κόσμο!!! Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του, πρέπει να αγωνιζόμαστε…!

 1. Καλή Εργατική Πρωτομαγιά! Ημέρα μνήμης και όχι …λουλουδιών. Ημέρα θυσίας, με τα μάτια στραμμένα στους 200 της Καισαριανής το 1944 και όχι μόνο.
  Ας ζητήσουμε μια πειστική απάντηση από τους άρχοντες σήμερα:
  Πώς γίνεται, ενώ η τεχνολογία καλπάζει στη γη και η επιστήμη καλπάζει, να έχουμε κατακόρυφη αύξηση των ωρών εργασίας των ανθρώπων και μάλιστα σε συνθήκες, που γίνονται όλο και πιο «μεσαιωνικές»; Μπορεί κάποιος να μάς δώσει μια απλή εξήγηση σε όλο αυτό;
  Καλησπέρα αγαπητέ φίλε.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Έχετε δίκιο, πώς γίνεται ενώ λέμε ότι ναι ζούμε στον 21ο αιώνα και ναι όλα προοδεύουν, να χειροτερεύει η ζωή του απλού λαού; Καλησπέρα σας!!!

   Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s