Χρόνια πολλά σε όλους!!!

Χριστός Ανέστη και να περνάτε όλοι καλά! Ξέρω, ο κόσμος περνάει δύσκολες στιγμές, πολέμους, πανδημίες κτλ, αλλά ας έχουμε ελπίδα και ας πιστεύουμε πως ο τροχός θα γυρίσει με το να προσπαθούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο και θα έρθει η ημέρα που όλα αυτά θα λήξουν και θα κάνουμε όλοι μια καινούργια αρχή! Σήμερα είναι μια ημέρα, η οποία μπορεί να μας δώσει κουράγιο με το μήνυμα ότι θα εμφανιστεί το φως της σωτηρίας μέσα σε όλο αυτό το σκοτάδι όπως ακριβώς με τον Χριστό μας που αναστήθηκε. Ο Χριστός, ο Υιός του Θεού, ο Θεάνθρωπος που έδωσε τη ζωή του, θυσιάστηκε για εμάς, που έδωσε Αγάπη και νοιάστηκε για όλους ακόμα κι αν κάποιοι ήθελαν το κακό του, μας έμαθε τι θα πει να Αγαπάς χωρίς όρια, να Ελπίζεις, να Πιστεύεις, ποια είναι η πραγματική Ευτυχία και ποια η πραγματική Σωτηρία και πώς τις αποκτάμε! Είναι η αγαπημένη μου θρησκευτική εορτή και προσωπικά θεωρώ η πιο ελπιδοφόρα και πνευματική και είναι κάτι παραπάνω από εορτή: είναι η Αναγέννηση του ανθρώπου, η σωτηρία του και ο δρόμος προς την ευτυχία του! Ελπίζω όλοι να απολαμβάνετε αυτήν την ημέρα με τα φαγητά σας τις παρέες σας, να ελπίζετε και να πιστεύετε…! Χρόνια πολλά σε όλους!!!

7 σκέψεις σχετικά με το “Χρόνια πολλά σε όλους!!!

  1. Αληθώς Ανέστη, Ευάγγελε! Το Πάσχα δεν είναι απλώς μία θρησκευτική γιορτή, αλλά μία ομολογία πίστης σε έναν άλλον τρόπο ζωής, όπου δεν έχουν λόγο ο θάνατος και η φθορά. Είναι μία πρόταση ζωής που κομίζει η Εκκλησία και καλεί τον σύγχρονο, θρυμματισμένο ψυχικά, άνθρωπο να συμμετέχει σε αυτήν. Φυσικά, υπάρχει και η ευωχία του φαγητού και της συνάθροισης -δεν τα απεμπολούμε αυτά. Να είσαι πάντα καλά και Χρόνια Πολλά και ευλογημένα!

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Ευχαριστώ πολύ, κύριε Κρομμύδα, να περνάτε και να είστε και εσείς πάντα καλά και έχετε δίκιο, το Πάσχα δεν είναι μόνο μια θρησκευτική εορτή, αλλά ο δρόμος προς την Ανάσταση του Ανθρώπου, ο δρόμος της σωτηρίας του!!! Καλό βράδυ, κύριε Κρομμύδα!!!

      Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s