Χριστούγεννα, δεύτερη ημέρα😮😎!!!

Τα Χριστούγεννα και γενικά η όλη εορταστική περίοδος συνεχίζεται!!! Όχι σχολείο!!! Όχι δουλειά!!! Ώρα για ξεκούραση και όλα χαλαρά!!!

Τι μπορώ να κάνω σήμερα και τις υπόλοιπες ημέρες αυτές, για να μην βαριέμαι; Υπάρχουν πολλά που μπορούμε όλοι και από την ξαφνική ξεκούραση δεν τα βλέπουμε🤔.

Μπορεί ο καθένας να δια βάσει βιβλίο, να δει ταινίες με τους γύρω του, να παίξει το μουσικό του όργανο και να προετοιμαστεί για τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, όποιος έχει, δηλαδή. Μπορεί ο οποιοσδήποτε να ξαπλώσει και να κοιτάει το ταβάνι ή να έχει κλειστά τα μάτια με μουσική ή όχι και να οραματίζεται-ονειρεύεται και να ταξιδεύει μέσα σε εικόνες όμορφες!!! Επίσης, ωραίο είναι και μάλλον το καλύτερο να παίξεις επιτραπέζια ή να πας βόλτες αμέτρητες με τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου και να περάσετε καλά και μπορείτε να πάρετε κα τον σκύλο!!! Όμως, εκτός από αυτό, το καλύτερο είναι να προσφέρεις Αγάπη σε όλους και ειδικά σε αυτούς που την χρειάζονται πραγματικά έστω με μια πολύ μικρή πράξη και τότε θα νιώσει πραγματικά ότι είναι Χριστούγεννα!!!

Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις μέσα στις γιορτές και να τις κάνει από ενδιαφέρουσες μέχρι και πραγματικά άξιες να υπάρχουν! Καλά Χριστούγεννα σε.όλουυυυυυυυυς και καλή Πρωτοχρονιά και να περνάτε καλά!!!

Υστερόγραφο: Κάντε μια καλή πράξη που λέω εδώ και σε δύο άρθρα και θα με θυμηθείτε😉!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s