Παίζοντας μουσική…!

Γεια σας Αναγνώστες μου αγαπημένοι, τι κάνετε; Ελπίζω να περνάτε και αισθάνεστε καταπληκτικά! Σε αυτό το άρθρο το σημερινό θα μιλήσω πάλι για τη μουσική!

Παίζοντας μουσική… Μπορείς να κάνεις πολλά!!! Παίζοντας μουσική αλλάζεις τον κόσμο γύρω σου!!! Με οποιοδήποτε όργανο και μέχρι με αυτοσχεδιαστική μουσική μπορείς να φτιάξεις την διάθεση της ημέρας σε οποιονδήποτε ή και να τον παρηγορήσεις! Μπορείς να ηρεμήσεις πνευματικά και ψυχικά μέσα σου, να μαγευτείς από τη μουσική που παίζεις ή και έστω να χαλαρώσεις!!! Με το να παίζεις μουσική φτιάχνεις, βελτιώνεις και θεραπεύεις σχέσεις μέχρι και να δεις τον έρωτα της ζωής σου με άλλη ματιά, πιο μαγικά!!!

Παίζοντας μουσική αλλάζεις την οπτική σου προς τη ζωή προς το καλύτερο! Καλλιεργείσαι πνευματικά και ψυχικά και έτσι βρίσκεις μια ηρεμία απερίγραπτη που σε οδηγεί και σου δίνει τη δυνατότητα να δεις «έξω από το κουτί»! Έτσι νιώθεις γαλήνιος και μια ανεξήγητη ικανοποιητική χαρά! Η μουσική είναι αυτή που σου μαγεύει και σου κλέβει το μυαλό και την ψυχή!

Ας πούμε, παίζοντας γιουκαλίλι δύο περίπου χρόνια και αισθάνοντας όλα αυτά, έχω αρχίσει μπαίνοντας στο νόημα να βλέπω με διαφορετική ματιά τα πάντα και να βρίσκω μια σπάνια ικανοποιητική ηρεμία μέσα μου!

3 σκέψεις σχετικά με το “Παίζοντας μουσική…!

  1. Έτσι! Η ενασχόληση με τη μουσική γενικά, μόνο θετικόττα μπορεί να προσφέρει!
    Η δε αξία δεν βρίσκεται πάντα στην αρτιότητα της εκτέλεσης, όσο σε εκείνο το “αόρατο νήμα” που συνδέει τις ψυχές και τα συναισθάματα μεταξύ εκτελεστών και ακροατών.;)
    Συνέχισε να ασχολείσαι λοιπόν!! 🙂

    Μου αρέσει!

  2. Σίγουρα ο κόσμος αλλάζει, αργά και ανεπαίσθητα, χωρίς καλά καλά να μπορούμε να κατανοήσουμε το πώς και γιατί. Δες το doc El Sistema (Το Σύστημα) και θα καταλάβεις αρκετά πράγματα. Να είσαι καλά και καλό βράδυ!

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s