Γιατί να ξεκινήσω να μαθαίνω ένα μουσικό όργανο και πώς;!

Γεια σας, καλημέρα σας Αναγνώστες, σε αυτήν την ανάρτηση θα μιλήσουμε για το πόσο σημαντικό είναι να μάθετε ένα μουσικό όργανο και πόσο καλό σας κάνει αυτό…!

Αν αρχίσεις να μαθαίνεις ένα μουσικό όργανο ή ήδη παίζεις, μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντες πνεύματος και ψυχής!!! Δηλαδή, να χαλαρώσεις και να δυναμώσεις ρυθμικά και με ένα ας πούμε αρμονικό τρόπο τον εγκέφαλό σου και, φυσικά, να γαληνέψει την ψυχή σου και να συνδεθείς μαζί της πιο εύκολα όπως και με τον εαυτό σου!!! Επίσης, παίζοντας μουσικό όργανο, μαθαίνεις κάτι παραπάνω από γνώσεις σχολείου και έτσι μαθαίνεις καινούργιες φιλοσοφίες! Τέλος, με τη μουσική γνωρίζεις και άλλα «μουσικόπαιδα» και δημιουργείς νέες σχέσεις…!

Τώρα, πώς να αρχίσεις να μαθαίνεις ένα μουσικό όργανο:

Θα πρέπει, πρώτον, να αισθανθείς και να αναγνωρίσεις μέσα σου πως το θες πολύ να μάθεις… Μετά μην τολμήσεις να λες μέσα σου έχω καιρό μέχρι να αποφασίσω πότε θα αρχίσω μάθημα ή να λες δεν μπορώ εξαιτίας δικαιολογιών, όπως πολύ διάβασμα, πολύ δουλειά κτλ (εκτός αν προκύψει κάτι σοβαρό). Όχι…! Στη βράση κολλάει το σίδερο! Θα το κάνεις τώρα, θα αρχίσεις να οραματίζεσαι τώρα τι θα κάνεις περί αυτού του θέματος αν θες τόσο πολύ να μάθεις… Γιατί δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά δε θέλω! Θες να μάθεις, βρες τρόπο να αγοράσεις το μουσικό σου όργανο και ξεκίνα, τι περιμένεις; …Έπειτα, άρχισε να εξασκσαι κάθε μέρα, όσο μπορείς. Μέρα με την μέρα θα γίνεσαι καλύτερος, πολύ καλύτερος. Όμως, μην το έχεις το μουσικό όργανο στη θήκη και κοιτάζεστε! Θες να μάθεις;… Να κολλήσεις σαν βεντούζα με το μουσικό όργανο, να το παίζεις και να μαθαίνεις είτε με δάσκαλο είτε μόνος σου κάτι καινούργιο, αλλά καλό θα ήταν με δάσκαλο. Τέλος, μην ξεχνάς να φροντίζεις καλά το όργανό σου, ώστε να μπορείς να παίζεις κιόλας!

Μάθετε ένα μουσικό όργανο, όπως εγώ το γιουκαλίλι και θα δείτε μεγάλη εξέλιξη στον εαυτό σας τόσο πνευματικά όσο και ψυχικά! Επίσης, αν το θέλετε τόσο πολύ, όπως είπαμε: όχι δικαιολογίες και καθυστερήσεις, εκτός αν προκύψει κάτι σημαντικό!!! Ελπίζω να απολαύσατε την ανάρτηση, εις το επανιδείν…!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s