Ένα Βήμα Μπροστά…!

Ναι συνέβησαν πολλά…! Κορωνοϊός, καταστροφικές πυρκαγιές, πλυμμήρες τον Χειμώνα… Λοιπόν, γράφω αυτήν την ανάρτηση, για να μοιραστώ μαζί σας όσο μπορώ καλύτερα την ελπίδα που νιώθω και θέλω να βρείτε την ελπίδα μέσα σας και το κουράγιο που χάνεται ή ήδη χάσατε, γιατί ο αγώνας ονόματι ζωή συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και θα αλλάξουν τα δεδομένα μας μόνο αν ανασκουμπιστούμε όπως λέει και ο Καθηγητής μου…!

Και ναι, έγιναν πολλά, όποιος και να φταίει, ότι και να έγινε, έχουν περάσει, προχωράμε μπροστά, γιατί αν μείνουμε στάσιμοι, θα μείνει στάσιμος και ο πόνος και θα βασανιζόμαστε πολύ!!! Οπότε, που είναι η ελπίδα σας; Μόνο για τα εύκολα γεννηθήκαμε;! Ήρθε η ώρα να βρούμε αληθινή δύναμή μέσα μας και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά! Άστε το παρελθόν, ασχοληθείτε με το παρόν και οραματιστεί ρε το μέλλον και έτσι βρείτε την ελπίδα που κρύβεται μέσα σας και προχωρήστε μπροστά!!! Ο τροχός της ζωής γυρίζει και θα έρθουν πάλι οι καλές στιγμές!!! Απλά πιστέψετε το έστω και με αμφιβολίες😉!!!

Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με όλα αυτά που γίνονται στον κόσμο, αλλά αυτήν την στεναχώρια θα τη χρησιμοποιήσω ως ώθηση να αλλάξω μαζί σας σιγά σιγά τον κόσμο!!! Ελπίζω να πέτυχα τον στόχο μου… Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο και καλή δύναμη με ελπίδα και πίστη σε όλους σας!!!

2 σκέψεις σχετικά με το “Ένα Βήμα Μπροστά…!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s