Το σχολείο…!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σε δύο εβδομάδες περίπου έρχεται η ημέρα που ανοίγουν τις πόρτες τους άλλη μία φορά, άλλη μία χρονιά, τα σχολεία!

Ήρθε η ώρα μικρά και μεγάλα παιδιά να προετοιμαστούν για ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ζωής τους, το σχολείο!

Τι ωραία που ανοίγουν!!! Καινούργιες τσάντες σχολικές, καινούργιος σχολικός εξοπλισμός, καινούργια τάξη ή και καινούργιο σχολείο, καινούργια παιδιά και συνάντηση με καθηγητές και συμμαθητές μετά από τις Καλοκαιρινές Διακοπές!!! Κι όλα αυτά προϋποθέτουν μια καινούργια αρχή συναρπαστική και με ενθουσιασμό αλλά και λίγο βαρεμάρα από κάποια παιδιά, τι να κάνουμε😉!!!

Γράφω τώρα αυτήν την ανάρτηση, στο τέλος του Αυγούστου, για να σας πω, πάρετε δυνάμεις όλοι σας: μικροί και μεγάλοι, γιατί η νέα Ακαδημαϊκή χρονιά είναι κοντά και μας περιμένει!!! Καλή νέα Ακαδημαϊκή χρονιά να έχουμε όλοι μας…!

3 σκέψεις σχετικά με το “Το σχολείο…!

  1. Ευάγγελε, συνέχισε τις αναρτήσεις σου και να έχεις πάντα θετική διάθεση! Δυστυχώς, το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν και τόσο αυτό που περιμέναμε. Υπήρχαν ανατροπές αρκετές, και μάλιστα αρνητικές. Κρατάμε τα καλά, ανασκουμπωνόμαστε και κάνουμε ένα βήμα μπροστά, για να αλλάξει κάτι στο μέλλον!

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Τώρα μου ήρθε ιδέα για μια καλή ανάρτηση, σας ευχαριστώ πολύ και ναι απολαμβάνω να αναρτώ και με θετική ενέργεια να μοιράζομαι διάφορα με τον κόσμο!!! Επίσης, για το ένα βήμα μπροστά δείτε την επόμενή μου ανάρτηση…! Καλή συνέχεια, κύριε!!!

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s