Το Πάσχα έρχεται….!

Το Πάσχα έρχεται…! Είναι κοντά….! Ναι, μπορεί να έχουμε βασανιστεί όλος ο κόσμος, αλλά ένα έχω να σας πω: «Τι είναι η ζωή χωρίς όλα αυτά και, φυσικά την ελπίδα; Σίγουρα ο τροχός θα γυρίσει σύμφωνα με την καθηγήτριάς μου την πολύ καλή, γιατί έτσι είναι η ζωή: όλο έχει «απανεβάσματα», δηλαδή εμπόδια και δρόμους μακρινούς ή και σύντομους! Και το καθένα από αυτά διαδέχεται το άλλο, όλα είναι ένας κύκλος, αλλά, όχι, και φαύλος! Θέλω να πω, πως θα έρθουν πάλι καλές στιγμές και θα σταματήσει όλο αυτό το βάσανο και για αυτό πρέπει να έχουμε ελπίδα, ώστε να τελειώσει ακόμα πιο γοργά…!»

Λοιπόν, στην αρχή σας ανέφερα το Πάσχα, διότι, όχι μόνο πλησιάζει αλλά και γιατί φέρνει ελπίδα και χαρά και είναι μια ευκαιρία να εμψυχωθούμε και να φτάσουμε στον ευχάριστο τερματισμό όλου αυτού του αγώνα…!

Λοιπόν, το Πάσχα είναι μια πανέμορφη γιορτή, κατά την οποία τιμάμε τη θυσία, την απερίγραπτη αγάπη και τη σωτηρία που μας προσέφερε ο Χριστός μας!!! Όλη η οικογένεια ενωμένη έστω και από απόσταση!!! Ανάσταση, Τσούγκρισμα Αυγών, Λειτουργίες και Θεία Κοινωνία στις Εκκλησίες ή με λίγα λόγια: Το φως το αληθινό μοιράζεται παντού, και δεν το λέω μόνο για θρησκευτικό λόγο ή για τον λόγο ότι είναι άνοιξη εκείνη την περίοδο, αλλά θέλω να πω πώς είναι μια ευκαιρία Ελπίδας…!!!

Για αυτό, μην θλίβεται, ας έχετε ελπίδα και απολαύσετε έστω και διαφορετικά, πάλι, την όμορφη εορτή του Πάσχα…!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s