Η Εφηβεία, η ξεχωριστή μεταμόρφωση του ανθρώπου.

Η Εφηβεία ήταν, είναι και θα είναι μια ξεχωριστή που μας επηρεάζει πολύ φάση της ζωής μας! Η Εφηβεία είναι η καλύτερη ηλικία, καθώς πολλοί λένε πως θα ήθελαν αφάνταστα να ξαναγίνουν έφηβοι και έφηβες, να ξαναζήσουν τη ζωή με την πιο ωραία ματιά, τη ματιά του εφήβου…!

Διότι ένα παιδί όταν περνάει στη φάση της ζωής του η οποία ονομάζεται Εφηβεία, αρχίζει να ψάχνετε όσο για τον εαυτό του τόσο και για τον κόσμο γύρω του αλλά και να ψάχνετε σε σχέσεις οποιουδήποτε είδους προσπαθώντας να βρει τους ανθρώπους που θα είναι πάντα μαζί του και θα τον στηρίζουν!Δηλαδή πειραματίζεται και μηχανεύεται το οτιδήποτε άλυτο μυστήριο του φέρνει έστω και λίγη περιέργεια! Γιατί έχω καμπίλες, γιατί νιώθω έντονα συναισθήματα, γιατί συμβαίνει αυτό στον κόσμο, γιατί μάλωσε με εκείνο, θα βρω τον έρωτά μου ποτέ, άραγε; Επίσης, αρχίζει να αλλάζει μέσα του και έξω του όσον αφορά το σώμα του και τον χαρακτήρα του και την ψυχολογία του. Δηλαδή ξεκινά να αισθάνεται πιο έντονα τα συναισθήματά του από ότι παλιότερα, να αλλάζει το σώμα του με την εμφάνιση καμπιλών πάνω σε αυτό! Κλαίει, νιώθει ότι δεν το καταλαβαίνουν, γελάει, μερικές φορές δεν ξέρει τι νιώθει πια ή μπορεί και μπερδεμένος!!! Παχαίνει, λεπταίνει, ψηλώνει και άλλα πολλά!!!

Έτσι με όλα αυτά η ζωή του παιδιού γίνεται πιο συναρπαστική, μετατρέπεται σε μια περιπέτεια πραγματική και όλα αυτά για τους παράπανω λόγους, δηλαδή, συνοπτικά, που ψάχνει στα αλήθεια ποιος είναι…!

Είναι κάτι φανταστικό να είσαι έφηβος ή έφηβη, διότι αρχίζεις να ζεις τη ζωή και να την απολαμβάνεις…! Για αυτό και είναι η πιο ξεχωριστή και περίπλοκη μεταμόρφωση του ανθρώπου!!!

Γράψτε τα σχόλιά σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s