Η Μαγεία της Τέχνης!

Η Τέχνη… Ένα κομμάτι στη ζωή του ανθρώπου που καλό είναι να υπάρχει. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ασχοληθεί με οποιοδήποτε τομέα της: Κινηματογράφος, Θέατρο, Ζωγραφική-Εικαστικά, Αγγειοπλαστική, η τέχνη της πολιτικής, της συγγραφής κ.ά. πολλά!!!

Η Τέχνη είναι κάτι που υπήρχε ήδη από παλιά στη ζωή του ανθρώπου. Οι Αρχαίοι Έλληνες κατασκεύαζαν διάφορα αγγεία με διάφορες ζωγραφισμένες αναπαραστατικές εικόνες πάνω τους. Επίσης, δημιουργούσαν ποιήματα, τραγούδια, χορούς, αγάλματα για θρησκευτικούς λόγους από πέτρα και μάρμαρο. Επίσης, σε άλλες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας αναπτύχθηκαν πολύ η ζωγραφική και η υφαντική αντίστοιχα!!! Και φυσικά αναπτύχθηκε η τέχνη της καλής καλλιέργειας της γης!

Η Τέχνη είναι μία πραγματικά με απερίγραπτη σημασία ανάγκη για τον άνθρωπο. Διότι με την τέχνη όχι μόνο μπορείς να εκφράζεσαι με πολλούς και διάφορους τρόπους αλλά και να καλλιεργείς τον εαυτό σου. Δηλαδή αποκτάς αυτοπεποίθηση και πνευματική ηρεμία με τη δύναμη της απόδοσης ενέργειας και έκφρασης σε μια δημιουργία σου η οποία πρέπει να ικανοποιεί πρώτα εσένα. Επίσης, με την Τέχνη γνωρίζεις καλύτερα και περισσότερο τον εαυτό σου. Μη πω και ότι με την τέχνη μπορεί κάποιος άντρας να προσελκύσει μια γυναίκα; Δηλαδή η Τέχνη συνδέεται και με το παιχνίδι της ερωτικής αγάπης και με πολλά πράγματα στη ζωή. Για παράδειγμα, η Τέχνη της μουσικής μπορεί να φέρει κοντά ξανά δύο προηγουμένως τσακομένους ανθρώπους και να τους βοηθήσει πραγματικά. Επεξηγηματικά, με λίγα λόγια η Τέχνη είναι μαγική…!

Η Τέχνη είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να φύγει (και ούτε θα το κάνει) από τη ζωή του ανθρώπου, διότι τον κάνει άλλον άνθρωπο, δηλαδή κάτι παραπάνω και διαφορετικό από άνθρωπο! Αυτή είναι η μαγεία της Τέχνης!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s